Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6

2017, 7 min, Dokumentarserie, Danmark

I serien ’LoveSex – fortællinger om kærlighed og sex’ bliver publikum lukket ind i et dynamisk og sanseligt univers af hudløst ærlige fortællinger om kærlighed og sex - fortalt af unge til unge.

Chaimae var 15 år første gang hun opdagede, man kunne onanere. ”Det var et fyrværkeri,” fortæller hun smilende, ”og bestemt ikke sidste gang det skete”. Sex har i Chaimaes opvækst været lidt af et tabu. I hendes familie taler man ikke om sex, så det var først sent, hun fandt ud af, hvad der rørte sig inden i hende. Og noget var anderledes, for piger skulle jo, ifølge hendes families religion, være sammen med drenge. Det prøvede hun også, men opdagede, at hun kun var interesseret i sit eget køn. I dag er Chaimae åben omkring sin seksualitet, og er omsider blevet accepteret.

Undervisningsmaterialer

 • Lovesex hovedbillede

  Lovesex

  Undervisningsmateriale til dokumentarserien Lovesex - om lyst, sex, kærlighed, grænser, porno og alt det andet, der knytter sig til at være ung og i gang med at afsøge sin seksualitet.

  • 8. klasse
  • 9. klasse
  • 10. klasse
  • Gymnasiet

Stills

Magma Film & tv 2017

Af samme instruktør

 • Se Filmen
  Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6

  Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6

  I serien ’LoveSex – fortællinger om kærlighed og sex’ bliver publikum lukket ind i et dynamisk og sanseligt univers af hudløst ærlige fortællinger om kærlighed og sex - fortalt af unge til unge...

  Instruktør: Anja Kvistgaard Marott

  2017, 8 min, Dokumentarserie, Danmark

 • Se Filmen
  Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6

  Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6

  I serien 'LoveSex – fortællinger om kærlighed og sex' bliver publikum lukket ind i et dynamisk og sanseligt univers af hudløst ærlige fortællinger om kærlighed og sex - fortalt af unge til unge...

  Instruktør: Anja Kvistgaard Marott

  2017, 8 min, Dokumentarserie, Danmark

Ikke underviser?

Hvis du ikke har UNI-Login, kan du se og finde kort- og dokumentarfilm på Filmcentralen For Alle