Om Filmcentralen

Abonnement

Hvis du er en børnehave/kommune der skal bruge 'Filmcentralen/For de yngste' app'en, skal du have Unilogin og tilmeldes.
Læs mere og tilmeld dig her

Hvis du er en undervisningsinstitution, kan du læse videre nedenfor, og tilmelde dig her

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adgangen til Det Danske Filminstituts film på Filmcentralen / Undervisning sker på abonnementsbasis med ret til ubegrænset brug i undervisningen.

Abonnementet er baseret på personlig login (UNI-login), så du kan se så mange film, du vil, via dit login på alle computere, mobiler og tablets uafhængig om det er på skolen, ude eller hjemme (læs mere om platforme og enheder her).

Se abonnementspriser her.  


UNI-login

For at tilmelde undervisningsinstitutioner med UNI-login abonnement på Filmcentralen / Undervisning, skal du oplyse institutionens navn, institutionsnummer og kontaktperson, når du tilmelder dig. Derefter kan alle lærere og elever på institutionen se film via UNI-Login, såvel fra institutionen som hjemmefra. Fælles UNI-login kan ikke anvendes på Filmcentralen.  

Hvis din institution ikke er tilmeldt UNI-login-ordningen, kan du gratis tilmelde institutionen via tilmeldingssiden hos Styrelsen for It og Læring.  

Tilmelding

Tilmelding til abonnement på Filmcentralen sker hos DBCs Kundeservice.