De dømtes børn

2017, 90 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark, Danske tekster

Da deres far står til dødsstraf er to kinesiske tvillingesøstre og deres lillebror overladt til sig selv. Ingen i familien ønsker at tage sig af børn med så skamfuld en baggrund. I stedet bliver de samlet op af Sun Village; et børnehjem for børn, hvis forældre er fængslet for grov kriminalitet.
Sammen med de tre nyankomne følger vi livet for børnene, da deres skæbner krydser andre børn og de hjælper hinanden med at komme igennem den sværeste tid i deres liv. Mange af børnene har først lige lært at binde deres snørebånd, og nu er de tvunget til at vokse hurtigt op og lære at klare sig selv. Hvis deres forældre endelig en dag løslades, er det sværere end forventet at få et almindelig liv til at fungere igen - på trods af, at det reelt set er det eneste, børnene så inderligt længes efter.
Med stor følsomhed og i børnenes øjenhøjde skildrer Kaspar Astrup Schröder to år på børnehjemmet hvor en gruppe børn vokser op og finder fodfæste.

Credits

Stills

Good Company Pictures 2017

Af samme instruktør

 • Se Filmen Fantasi Fantasi

  Fantasi Fantasi

  I dokumentarfilmen, der er skudt over tre år, følger vi de to tvillingepiger Molly og Smilla i en afgørende tid af deres liv, fra de er 11, til de er 15. Pigerne har autisme og er ikke som andre...

  Instruktør: Kaspar Astrup Schröder

  2018, 33 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark

 • Se Filmen Big Time

  Big Time

  Dokumentarfilmen er optaget over seks år og giver et unikt indblik i det kreative sind hos en af verdens mest succesrige og innovative arkitekter – Bjarke Ingels. Samtidig ser filmen nærmere på...

  Instruktør: Kaspar Astrup Schröder

  2017, 90 min, DK/Dokumentarfilm, Danmark

Ikke underviser?

Hvis du ikke har UNI-Login, kan du se og finde kort- og dokumentarfilm på Filmcentralen For Alle